‹ Katso kaikki tuotteet

Taateli, luomu

Luomutaateli

Makea taateli kuuluu luumarjoihin ja kasvaa taatelipalmuissa Egyptistä Saudi-Arabiaan ja Pakistaniin. Taatelit ovat yksi vanhimmin viljellyistä hedelmistä ja ne nautitaan useimmiten auringossa kuivattuina. Ne sisältävät runsaasti kaliumia sekä K-vitamiinia. Toffeemainen taateli tuo luontaista makeutta leivontaan ja sopii täydellisesti esimerkiksi juustojen ja pähkinöiden kanssa nautittavaksi. Nutlyn runsaskuituiset, mehevät ja kivettömät luomutaatelit ovat kuin luonnon omia karkkeja.

Ekologiska dadlar

Söt dadlar hör till stenfrukt och växer i sågspånet från Egypten till Saudiarabien och Pakistan. Dadel är en av de äldsta odlade frukterna och de åtnjuter mestadels i solsken. De innehåller höga kaliumnivåer och vitamin K. Toffee-flavored ger en naturlig sötning bakning och är perfekt för att äta, till exempel med ost och nötter. Nutly's högfiber, köttiga och olagade ekologiska dadel är som naturliga egna godisar.

Resepti: Mustaherukkaraakakakku

IMG_8243

Raaka-aineet:
150 g manteleita
150 g taateleita
100 g cashewta
1 banaani
1 pussi mustaherukoita (200 g)
1 dl sulatettua kookosrasvaa
ripaus suolaa

1. Sekoita mantelit ja taatelit sekä ripaus suolaa monitoimikoneessa tahmeaksi taikinaksi.
2. Painele taikina piirakkavuokaan (suositus n. 19 cm).
3. Sekoita banaani ja 150 g mustaherukoita soseeksi. Lisää seokseen cashewt ja kookosrasva. Jatka sekoittamista, kunnes seos on hyvä.
4. Kaada täyte piirakkavuokaan ja koristele ylijääneillä marjoilla.
5. Anna jähmettyä jääkaapissa ja nauti!

Ainekset (ingredienser): 100 % luomutaateli (100% ekologiska dadlar)

Ravintosisältö (näringsämne) / 100 g:
Energiaa (energi), 1274 kJ / 305 kcal
Rasvaa (fett), 0,5 g, josta tyydyttyneitä (varav mättade), 0,1 g
Hiilihydraatit (kolhydrater), 69 g
Ravintokuitua (fiber), 7,1 g
Sokereita (socker), 63,4 g
Proteiinit (protein), 2,5 g
Suola (salt), 0,09 g
Kalium (kalium), 687 mg (34 %**)
K-vitamiini (K-vitamin), 33 µg (44 %**)

** Päivttäisestä saantisuosituksesta, det dagliga referensintaget

Parhaan maun takaamiseksi suositellaan säilyttämään kylmässä (optimi 4 – 5 °C) ja kuivassa.
Förvaras torrt och svalt (optimalt 4 – 5 °C) för att garantera bästa smak.


Alkuperämaat ja parasta ennen päiväykset:

200 g: Tunisia, 19.1.2019
500 g: Tunisia, 24.3.2019
1 kg: Tunisia, 24.3.2019

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: