Ilmainen toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin yli 75 €:n ostoksista!

Parempaa arkea pähkinänkuoressa

NUTLY lähti suomalaisen viisikon intohimosta tarjota laadukkaita ja terveellisiä luomuraaka-aineita sekä naposteltavia kätevässä verkkokaupassa. NUTLY-tiimin tarkasti valikoimat luomupähkinät, luomusiemenet ja muut luomulaatuiset kuivatuotteet tilaat kotiin kolmessa eri koossa, jolloin ne ovat aina kätesi ulottuvilla.

Tarjoamme NUTLY-tuotteet 200 g, 500 g ja 1 kg kokoisissa pakkauksissa, jotta sinun on helppo ottaa niitä mukaan treeniin, reissuun ja vaikka kesämökille. Pidä isompia pakkauksia kotikeittiössä ja käytä ruuanlaittoon, leivontaan sekä naposteluun. Pienemmän pähkinäpussin heität tarvittaessa aamulla laukkuun takaamaan rouskuvan välipalan kiireisenkin arjen keskellä.

Perusvalikoimamme lisäksi olemme suunnitelleet erilaisia NUTLY-luomusekoituksia monenlaisiin arjen haasteisiin. Sporttimix sopii paikasta toiseen juoksijalle ja treenistä palautumiseen, kun taas Zen-mixin äärellä voit hetkeksi hengähtää. Kiukunpelastajan mix auttaa välittömästi, kun nälkä iskee ja seuraavaa ateriaa ei ole vielä näkösällä. Herkutteijan mix sen sijaan sopii nautiskeluun yksin tai yhdessä ystävien kanssa – joko kotisohvalla tai tuliaisena illanistujaisissa. Koululaisen mix on erityisesti lapsille ja lapsenmielisille, jotka kaipaavat helppoa ja hyvää välipalaa pitkiin päiviin.

Meidän mielestämme terveellinen voi olla todella maukasta, ja siksi kiinnitämme tuotteidemme laatuun ja makuun erityisen paljon huomiota. Jokainen kotiin saamasi NUTLY-tuote on 100 % luomua ja pakattu käsin Suomessa. Meidän missiomme on suuri, mutta simppeli: tarjota sinulle parempaa arkea pähkinänkuoressa.

Yhteydenotot:

Asiakaspalvelu
010 505 5696
hello@nutly.fi

{[{ notification.title }]}

{[{ notification.message }]}
{[{ notification.link.message }]} ›