Ilmainen toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin yli 75 €:n ostoksista!

Parempaa arkea pähkinänkuoressa

NUTLY syntyi intohimosta tarjota laadukkaita ja terveellisiä luomuraaka-aineita ja naposteltavia – vaivattomasti kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Mielestämme terveellinen voi olla todella maukasta ja siksi kiinnitämme tuotteidemme laatuun ja makuun erityisen paljon huomiota. Jokainen tilaamasi NUTLY-tuote on 100 % luomua ja pakattu käsin Suomessa. Meidän missiomme on suuri, mutta simppeli: Tarjota parempaa arkea pähkinänkuoressa.

NUTLY-tiimin tarkasti valikoimat pähkinät ja muut luomuherkut löytyvät verkkokaupasta kolmessa koossa: 200 g pakkaukset ovat helppo välipala kiireisessä arjessa, kun taas 500 g ja 1 kg pakkaukset ovat erityisen käteviä ja taloudellisia kotikeittiössä.

Yritykset voivat tilata laadukkaita Nutly-tuotteita isommissa, yritysten tarpeisiin räätälöidyissä tuotepaketeissa. Tuotteet toimitetaan perille asiakkaan valitsemalla toimitusrytmillä – joustavasti ja vaivattomasti. Mukana toimitamme veloituksetta Nutly-aloituspaketin, joka sisältää tarvikkeet pähkinöiden säilytykseen ja annosteluun.

Laatu on meille sydämenasia ja olemme erityisen ylpeitä siitä, että asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan 98 % asiakkaistamme suosittelee Nutlya.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme (arkisin klo 8-16):
010 505 5696
hello@nutly.fi

{[{ notification.title }]}

{[{ notification.message }]}
{[{ notification.link.message }]} ›