‹ Katso kaikki tuotteet

Parapähkinä, luomu

Luomuparapähkinä

Paljon pehmeitä rasvoja ja kuituja sisältävä parapähkinä on rouskuva ja hienostuneen makuinen herkku. Niin sanottuna seksipähkinänä tunnettu parapähkinä sisältää runsaasti seleeniä. Isokokoinen, valkosipulinkynnen muotoinen parapähkinä on suutuntumaltaan voinen ja rouhea.

Ekologiska paranötter

Många mjuka och fibrösa paranöt är en väckande och sofistikerad god delikatess. Så kallad sexnöt, innehåller gott om selen. En stor vitlökformad paranöt smakar smörligt och krispiga.

Resepti: Taivaallinen pähkinä-suklaagranola

by @Myblissktchn

Pähkinä-suklaagranola

Raaka-aineet (saa soveltaa!)

Karkeasti rouhittua luomuparapähkinää ja luomusaksanpähkinää
Luomumulperimarjoja
Luomurusinaa
Kaurahiutaleita
Luomukaakaonibsejä
Hunajaa
Ripaus suolaa, kanelia, aitoa vaniljaa
Kookosöljyä

Mittaa ainekset silmämääräisesti kulhoon. Jos haluat paahtaa granolan uunissa, sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista n. 15 min. 180 asteessa. Voit myös valmistaa granolan pannulla: sulata reilu annos kookasrasvaa pannulla, lisää ainekset ja sekoita. Lisää lopuksi raakakaakaonibsit ja hunaja. Tarjoile jäähdytettynä vaikka chiapuuron päällä tai sellaisenaan kylmän maidon kanssa. Liian hvyää ollakseen terveellistä!

Ainekset (ingredienser): 100 % luomuparapähkinä (100 % ekologiska paranötter)

Energiaa (energi), 2854 kJ / 681 kcal
Rasvaa (fett), 68 g, josta tyydyttyneitä (varav mättade), 16,1 g
Hiilihydraatit (kolhydrater), 3,7 g
Sokereita (socker), 2,8 g
Proteiinit (protein), 13 g
Suola (salt), 0,0076 g
Ravintokuitua (fiber), 8,6 g
Seleeniä (selen), 1 917,0 µg (3485 %**)

** Päivttäisestä saantisuosituksesta, det dagliga referensintaget

Parhaan maun takaamiseksi suositellaan säilyttämään kylmässä (5 – 15 °C) ja kuivassa.
Förvaras torrt och svalt (i 5 – 15 °C) för att garantera bästa smak.


Alkuperämaat ja parasta ennen päiväykset:

200 g: Bolivia, 27.3.2019
500 g: Bolivia, 22.2.2020
1 kg: Bolivia, 30.4.2020

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: