‹ Katso kaikki tuotteet

Mulperimarja, luomu

Luomumulperimarja

Hunajaiset mulperimarjat tai lyhyemmin mulperit ovat hyvä vaihtoehto makeaa himoitsevalle. Mulperit ovat peräisin puusta, joka tunnetaan paremmin silkkiäispuuna. Runsaskuituinen mulperi on hyvä kalsiumin ja raudan lähde. Mulperimarjojen sisältää myös runsaasti B2-vitamiinia. Makeuttamattoman luomumulperin maku on kermaisen toffeemainen, joten se sopii myös loistavasti leivontaan.

Ekologiska mullbär

Honung mullbärä är ett bra alternativ till söt lust. Mullbären är gjorda av trä, vilket är bättre känt som en silkesmaskträ. Hög fetthalt mulber är en bra källa till kalcium och järn. Mulberry sorter innehåller också mycket vitamin B2. Den ekologiska mjölkens söta smak är krämig karamell, så det är också bra för bakning.

Resepti: Mulperi-suklaakakku (maapähkinävoisydämellä)

by @Myblissktchn

Mulperi-suklaakakku, Myblissktchn

Pohja:
2dl luomumulperia
2dl kaurahiutaleita
6 luomutaatelia
Ripaus suolaa
4-5 rkl kookosöljyä

Välikerros:
Maapähkinävoita, luomu

Suklaakuorrute:
1dl raakakaakaojauhetta
1dl vaahterasiirappia
3rkl kookosöljy
1 avokado
Loraus mantelimaitoa (tai muuta maitoa)
1 dl kookosmannaa (tai kookosöljyä)
Ripaus suolaa

Päälle: luomumulperinmarjoja

Tee kerrokset vaihe vaiheelta kakkuvuokaan (17cm halkaisija). Laita kakku kunkin kerroksen jälkeen hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Valmista sillä aikaa seuraava kerros sekoittamalla raaka-aineet blenderissä tai monitoimikoneessa. Aseta lopuksi valmis kakku kylmään 1-2 tunniksi. Koristele mulpereilla ja nauti! Olet saapunut raakasuklaataivaaseen.

Ainekset (ingredienser): 100 % luomumulperimarja (100 % ekologiska mullbär)

Ravintosisältö (näringsämne) / 100 g:
Energiaa (energi), 1456 kJ / 348 kcal
Rasvaa (fett), 2,6 g, josta tyydyttyneitä (varav mättade), 0,2 g
Hiilihydraatit (kolhydrater), 65,1 g
Ravintokuitua (fiber), 11,3 g
Sokereita (socker), 54 g
Proteiinit (protein), 9,6 g
Suola (salt), 0,065 g
Kalsium (kalsium), 259 mg (32 %**)
Rauta (järn), 12,3 mg (88 %**)
B2-vitamiini (B2-vitamin), 0,6 mg (43 %**)

** Päivttäisestä saantisuosituksesta, det dagliga referensintaget

Parhaan maun takaamiseksi suositellaan säilyttämään kylmässä (5 – 15 °C) ja kuivassa.
Förvaras torrt och svalt (i 5 – 15 °C) för att garantera bästa smak.


Alkuperämaat ja parasta ennen päiväykset:

200 g: Turkki, 8.9.2019
500 g: Turkki, 8.9.2019
1 kg: Turkki, 26.4.2019

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista: