Ilmainen toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin yli 75 €:n ostoksista!

Yritysmyynnin tilausehdot

Tilaus- ja toimitusehdot:

Nutlyn toimistopähkinät – sopimuksen mukaan toimitettava jatkuva tilaus.

Nutly tarjoaa yrityksille terveellisiä ja ravintotiheitä välipaloja suoraan toimistolle kannettuna. Nutly toimittaa sopimuksen mukaisesti vaihtuvan sekalaisen lajitelman luomulaatuisia pähkinöitä sekä kuivattuja hedelmiä. Paketteja on saatavilla kolmessa eri koossa: S (2 kg), M (4 kg) ja L (8 kg). 1-10 henkilön yritykselle suosittelemme S kokoa (2 kg), 11-20 hengen yrityksille M-kokoa ja 21-40 hengen yrityksille L-kokoa.  Pakettia on helppo jatkossa päivittää suuremmaksi tai pienemmäksi, kun todellinen menekki on käytön myötä selvinnyt.  

Nutlyn pähkinät ja kuivatut hedelmät

Kaikki Nutlyn tuotteet ovat 100 % luomua. Kaikki tuotteemme pakataan käsin Suomessa laadun varmistamiseksi.

Tilaukset

Nutlyn toimistopähkinän voit tilata verkkosivuilta https://nutly.fi/yritysmyynti/, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nutly.fi tai puhelimitse numerosta 010 505 5696.

Toimituspäivät

Nutly toimittaa lähetyksiä joka maanantai. Mikäli maanantai on juhlapyhä tai yleinen lomapäivä, tuotteet toimitetaan seuraavana mahdollisena työpäivänä.

Muutokset

Mahdolliset muutokset toimituksiin tulee ilmoittaa kirjallisena osoitteeseen info@nutly.fi viimeistään 7 päivää ennen tilausta. Muutokset kattavat osoitteenmuutokset, lisäykset, vähennykset ja tauot. Pähkinäpalvelu on mahdollista saada tauolle, esimerkiksi kesälomien ajaksi. Tauon jälkeen toimitukset sopimuksen mukaan.

Maksuehdot

Maksuehto on 14 päivää netto. Laskutus tapahtuu jokaisen kuukauden lopussa. Hintoihin lisätään ALV 14 %. Hintoihin ei tule erillisiä toimitus- tai laskutuskuluja.

Hinnat ja ehdot

Nutlyllä on oikeus muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja julkaisemalla uudet ehdot verkkosivuilla.

Palvelun irtisanominen

Palvelulla on viikon irtisanomisaika.

Reklamaatiot

Korkeasta laadusta poikkeavat tuotteet tai tuote-erät tulee ilmoittaa aina Nutlylle osoitteeseen info@nutly.fi. Tuotteidemme ja palvelumme laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Korvaukset pyritään tekemään lähtökohtaisesti seuraavaan lähetykseen.

Valvovan valvontaviranomaisen tunnusnumero
FI-EKO-201

{[{ notification.title }]}

{[{ notification.message }]}
{[{ notification.link.message }]} ›